Isolering i Borås

Snart är det dags att leta företag för isolering i Borås då jag hade tänkt att fixa den där isoleringen på min vind en gång för alla. Det där med isolering av hus är inte riktigt min grej men det är ett absolut måste nu när elpriserna har skjutit i höjden och det kostar mer per månad att hålla huset varmt än att betala för hela isoleringen om jag slår ut det på mindre än ett år. Det är helt horribelt! Men det går inte att gnälla utan det är bara att ta tag i det och se projektet som ett långsiktigt sparande.

Vilken isolering är bäst?

Jag har verkligen försökt att läsa på om alla dessa material som finns tillgängliga när man ska isolera. Men jag tycker fortfarande att det är svårt. Om jag nu väljer att låta ett företag isolera min vind så finns det några stycken olika som arbetar med isolering i Borås och det är ju egentligen bara att skicka efter en offert hos alla företag men jag måste ändå försöka ta ställning till vilket material som passar bäst på min vind för isoleringsföretagen lär ju inte vara opartiska när det kommer till den biten. Så det vill jag kunna avgöra till viss del själv. Åtminstone vara så pass insatt i isolering så att jag kan förstå deras argument.

Isolera själv

Den andra delen av detta är att jag kanske till och med skulle kunna fixa detta med isolering på egen hand till ett otroligt mycket bättre pris, men då måste jag veta först vad som är det bästa för just min vind. Det är inte bara frågan om vilket material jag ska välja utan också vilken metod, ska det plastas överallt så måste jag ju lära mig mer om det och se till att det finns luftspaltar så det inte blir mögel. Det lutar åt att jag kommer låta ett företag fixa isoleringen trots allt.

Kommentarer är stängda.