Lund må vara litet men här finns många bra hantverkare och elektriker

Som landet ser har ju värdet på el ändrats fundamentalt speciellt här i södra delen av landet och i Lund. Det man en gång tog för givet kan man få tänka över både en och två gånger. Sen har iallafall min användning av el ändrats. Jag har skaffat en el bil, något som höjt förbrukningen ganska rejält, men samtidigt har jag investerat i sol paneler och dragit ner på onödigt spenderande. Värmen är nedskruvad och det är mestadels nya vitvaror i kök och tvättstuga. Och detta hade aldrig kunnat ske om jag inte haft hjälp av en bra elektriker i Lund. De har hjälpt mig med mycket och gett ännu mer bra råd och idéer. Jag visste att solpanelerna skulle betala sig själva ganska fort, men med dagens el-priser går det ju på nästan ingen tid alls.

Man vill ju helst att elinstallationerna skall vara 100% säkra

Hos mig installerade MSWservice dels solceller, men också laddstationen för min bil. Det är skönt att ha proffs som gjort den biten. Körde innan med el från uttaget i garaget, men det är ju inte helt optimalt. Vidare kollade de över min el i hela huset och vi kom fram till att själva elcentralen måste bytas, men det ligger lite framåt i tiden. Dags att sluta med proppar och övergå till vipp säkringar.

Det var riktigt intressant att prata med dessa duktiga elektriker och efter att de var klara hos mig anlitade  vi MSWservice även till vår lilla dartklubb. De hjälpte oss att sätta upp en hiss eller ramp för rullstolar. Det gör det mycket enklare för våra medlemmar som har problem att gå i trappan, men också för våra varuleveranser. Allt blir liksom lite enklare när Lunds elektriker varit i farten.