Flyttfirma Norrköping

Sedan jag var lite har jag velat starta ett eget företag men då var det mycket kring bilar och gärna custom-bygge av diverse muskelbilar. När jag var 20 år hyrde jag ett garage för att kunna meka med mina projekt, det var ombygge främst av Mustang och Challenger som är mina favoritbilar. Jag höll på med detta i flera år vid sidan av mitt vanliga arbete som snickare. Men det blev svårt att få mitt mekande till en verksamhet som jag kunde leva på så därför började jag tänka om och till slut stod det klart att jag skulle starta ”Flyttfirma Norrköping”, och så blev det faktiskt.

Flyttfirma som eget

Hur jag kom på att jag skulle starta en flyttfirma i Norrköping kommer jag knappt ihåg, det hade varit närmare att jag startade eget som snickare i byggbranschen men jag tror det avgörande var att jag skulle slippa att bära möbler själv när jag blev äldre att jag bara kunde driva verksamheten. Att fixa extrajobb som snickare är hur lätt som helst men jag såg inte dom stora pengarna i branschen där och då utan valde att se mig om efter ett annat sätt att starta eget företag på.

Varför Flyttfirma Norrköping?

Det var när min kompis föräldrar skulle flytta för typ femte gången under loppet av 10 år som jag började fundera på flyttfirma och kollade hur konkurrensen såg ut och vilka tjänster dom erbjöd. Min kompis föräldrar flyttade som sagt ganska ofta och dom är inte direkt pur-unga och hade börjat tröttna på att packa flyttkartonger och släpa på grejer. Jag undersökte hur många flyttfirmor som erbjöd tjänsten för äldre personer att även packa ner och packa upp föremål i flytten och där hade jag inte så stor konkurrens så där och då bestämde jag mig för att starta min ”Flyttfirma Norrköping”.

Kommentarer är stängda.